Szerintetek ez Lyme kór?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja jelent meg egy folt a csuklóm felett. Húsz Ft nagyságú piros, fehér a közepe, de nincs piros folt a legközepén. Én azt gondoltam, hogy ekcéma, mert érdes kissé a széle, de elültették a bogarat a fülembe. Aki volt Lymos, érdes tapintású ez a kör vagy sima?2016. márc. 28. 01:36
1/9 Cartilago válasza:
sztem gombás fertőzés ami neked van, A lyme folt nem érdes, hanem sima, legalábbis amennyit eddig láttam.Középen akkor lenne folt, ha a kullancs ott csíp meg. De akkor általában utána jelenik meg. lappanghat, és középpont nélkül is bárhol megjelenhet. Egyéb tüneted nincs?
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hálásan a gyors választ. Ezért nem alszok már. Én is gondoltam erre, viszont nem viszket. Kedden mindenképpen felkeresek bőrgyógyászt. Még annyit nem tudok, hogy egy csípés után hány hónappal jelenhet meg folt? Mert idén nem gondolnám, hogy megcsípett.
2016. márc. 28. 02:13
3/9 A kérdező kommentje:
Egyéb tünetem, hát amiket olvastam simán lehetnek. Lapockák mellett izmaim úgy érzem iszonyat merevek mostanában és fájnak nagyon, már azzal is menni akartam. Lehet összefüggésben van?
2016. márc. 28. 02:16
4/9 anonim válasza:
Szia! Nőtt azóta a folt? nem tudsz képet küldeni?
Mindenképp csináltass tesztet és ne hagyd magad lerázni!
Én lyme kóros vagyok, de nem vették észre időben, ezért jelenleg neurológiai problémákkal is küzdök, amik nagyon nem kellemesek.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem nőtt! Jaj nagyon sajnálom. Nem tudtam még elmenni mert beteg lett a kislányom. Az ottani gyerekorvos látta szerinte nem az mert öt cm nel kisebb. Kb három cm átmérőjű. Szerinte is gomba. Na de mitől?És miért csak ott? Félek.
2016. márc. 29. 16:07
6/9 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy ha melegvíz éri pirosabb lesz. Talán ez jó, nem?
2016. márc. 29. 16:10
7/9 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, mindneképp keres fel egy bőrgyógyászt :)
8/9 A kérdező kommentje:
Majd megírom mi volt.
2016. márc. 29. 22:19
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem vagyok az, hanem ekcéma. Csak olyan érdekes, hogy karika alakú, de megnyugodtam.
2016. ápr. 10. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!