Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fáj a torkom és köhögök!?

Fáj a torkom és köhögök!?

Figyelt kérdés
Veszettül fáj minden nyelésnél a torkom meg hurutosan köhögök és nincs hangom, csak rekedt vagyok. lázam nincs, hőemelkedésem se, fejem se fáj, nem szédülök, gyakorlatilag, élek és virulok, se gyenge nem vagyok, se levert se rossz közérzetű, csak köhögök és a torkom fáj. segítség?
2016. márc. 6. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Sok hársfa teát igyál mézzel, és lehetőleg frissen facsart citromlével. A hársfa nagyon sokat segít torokfájásnál, én is most lábaltam ki belőle. :)

Óránként 1 bögrével megiszol, 2-3 nap és semmi bajod nem lesz.

2016. márc. 6. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Sós vízzel gargalizálj naponta 3-szor, nekem ez 2 nap alatt elmulasztja a torokfájást, köhögésre igyál mézes hársfa- vagy bodzateát, kakukkfű teát, hagymateát, és szopogass fekete Halls cukorkátm negrot, rekedtségre jók a szopogatós tabletták, pl Strepsils. Még ha nincs is lázad, holnap menj el a háziorvoshoz.
2016. márc. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!