Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Túlélem a magas lázat?

Túlélem a magas lázat?

Figyelt kérdés
Nem vicc. 2 napja van magas lázam - 38.7 volt este, most reggel előbb 37 majd miután tettem-vettem egy egészen kicsit 38.5 lett -, orrom dugulva, olykor megfolyik, olkor köhögök - ma reggel kicsit szakadozott is - és elképesztően szarul vagyok. Alig tudok mozogni a Rubophen tartja bennem a lelket szerintem. Más is van ilyenkor így, hogy szinte megváltozik a külvilág, minden irritáló lesz, iszonyú gyengeség lesz rajta úrrá vagy tényleg kimúlok és ennek ezek a jelei?

2016. márc. 4. 07:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A 38-49 fok NEM erös láz!!!! AZ 41 fok fölött kezdödik.

Símßan meg vagy fázva, és ebbe még senki sem halt bele.

2016. márc. 4. 07:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Bocs: "38-39 fok"
2016. márc. 4. 07:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de az normális, hogy nagyon rosszul vagyok? Húznak a lábaim, el van dugulva az orrom, de ezek nem lennének problémák, ha nem érezném azt minden pillanatban, hogy végem van...
2016. márc. 4. 07:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha végtagfájdalmad van,valószínűleg influenza. Menj orvoshoz.

Jobbulást.

2016. márc. 4. 07:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Influenzás vagy, a végtagfájdalmak erre utalnak, nem kell gyógyszer kis lázra, az immunrendszered dolgozik azt jelenti, a láz jó, előbb elmúlik. Feküdj nyugodt, csendes szobában, igyál sokat, enni nem kell, és ne gépezz, el fog múlni.
2016. márc. 4. 07:31
 6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, akkor így teszek...
2016. márc. 4. 07:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Influenzás vagy, túl fogod élni, vegyél be lázcsillapítót, ha rosszul vagy.
2016. márc. 4. 07:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Normális, a láz és a betegség nagyon legyengíti az embert.
2016. márc. 4. 07:58
 9/13 anonim válasza:
Túléled. Voltam már durvább helyzetben, azt hittem ott maradok. Annyira remegtem, hogy az ágytól az asztalig nem tudtam elmenni. Remegett mindenem, szédültem. Szörnyű volt.
2016. márc. 4. 08:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Jajj, ez most komoly?

Hipochonder vagy amúgy?

Ez egy tök normális láz.

Még a 41 °C-ot is túléli az ember normál esetben. (Bár az már tényleg nagyon magas, és ne tartson sokáig.)

De egy 39 alatti az SEMMI.

Segít legyőzni a betegséget. Arra van.

Igyál sokat, feküdj, pihenj, és pár nap múlva semmi bajod.

2016. márc. 4. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!