Hogyan gyógyulhatnék meg minél hamarabb, mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Én is elkaptam a hasmenős-náthás vírust, hasmenés már nincs, de az orrdugulás megvan, meg a torkom is váladékos, krákogok, meg a fülem is bedugul, ég az arcom, és enyhe hőemelekdésem is van. Minden nap megy a neocitrán, ACC, méz, fokhagyma, kamilla-, csipkebogyó tea, narancs, meg mostmár a béres csepp is. Ennyi idő alatt kiszoktam jönni az ilyen náthás betegségekből, de 3 napja egyáltalán nincs semmi javulás. Nektek mi szokott beválni?2010. márc. 30. 11:12
1/4 A kérdező kommentje:
az inhalálást kifelejtettem.
2010. márc. 30. 11:25
2/4 anonim válasza:
Én egy extra adag C-vitamin kúrát javasolnék.A csipkében,narancsban van ugyan,de igen kevés.Béresben sem sokkal több.Ez valóban rövidítheti.
3/4 anonim válasza:
Kamillát főzőt - NEM filterest! - betakarod a fejed törölközővel és nagyokat szippantasz- szádat is nyisd ki és azon keresztül is. Ha lehetőséged van rá, lámpázz is!.......de amiket leírtál azt is folytathatod.....lehet jobban bekajáltál a vírusból/baciból és ezért tart tovább.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
C vitamint elkezdtem szedni. Inhalálni szoktam, természetesen nem filteresból:) (átlag teát se szoktam filteresből csinálni).
Infrám az nincs, a napra ülök ki, ha süt épp.
Remélem, hamar vége lesz, mert már az orrom leszakad a sok fújástól.
2010. márc. 30. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!