Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ti hogyan próbáltok védekezni...

Ti hogyan próbáltok védekezni az influenza járvány ellen?

Figyelt kérdés
Én gyakran mosok kezet, kerülöm a tömeget, sok zöldséget, gyümölcsöt eszek minden nap, illetve fokhagymát, mézet. 1000 mg C-vitamin és D-vitamin, innivalónak pedig teát iszom, citrommal és mézzel. Napi 2x szellőztetek, minden nap sétálok nagyokat. Tudom még valamivel erősíti az immunrendszerem? Így ha el is kapom, talán nem fog annyira ágynak dönteni. Szerintetek? Tavaly elkaptam, de nem szedtem semmi vitamint se.
2016. febr. 3. 13:43
 1/2 anonim válasza:
nekem azt mondta valaki hogy orrspray -vel fújam az orrom még akkor is ha nincs bedugulva
2016. febr. 10. 09:45
 2/2 A Tengerész ***** válasza:
Én Béres cseppet használok ősztől tavaszig, oltatni nem oltattam be magam soha ellene, a feleségem igen, ennek ellenére néha mégis elkapja, igaz többet jár közösségbe mint én. Ha néha érzem az előjelét valami torokkaparásnak, borzongásnak, indokolatlan fáradtságnak, este beveszek egy Aszpirint forró teával és lefekszek aludni vastagon betakaródzva izzadni. Ettől, vagy sem, évek óta nem voltam influenzás, remélem most se kiabáltam el.
2016. febr. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!