Mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
Belement egy rozsdas szeg a labamba ugy kb 1-1,5cm-re mentem vele az orvoshoz ahol elegge megkinoztak mivel kitakaritottak irtak fel gyogyszert es mindennapi kotozest kellett alkalmazzak...a lenyeg hogy mostmar nem faj de labra allni meg nemtudok teljesen mert fajdalmas...az ugy termeszetes hogy meg mindig felvan dagadva a labbfejemnel? Mar nem is nagyon izgatna de hogy fel van dagadva meg mindig igy nem tudom mitevo legyek pontosan

2016. febr. 3. 00:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha lehet akkor pihenj sokat az ágyon fekve. Ez lassabban gyógyul mert folyton lábra áll az ember és mozgatja.

Nekem is ment már bele, de édesapámtól lemásoltam a kemény falusi legény életmódot és orvoshoz sem mentem, hanem éltem tovább a mindennapjaim. De nekem hamar meggyógyult. Persze az én módszerem ne kövesd ha nem vagy Rambo, és jól tetted hogy orvoshoz mentél. :))

2016. febr. 3. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!