Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 19L 22F Mikor megjött aznap...

19L 22F Mikor megjött aznap voltunk együtt. GUMINÉLKÜL, többi lent. Mitől lehet ez, és mivel lehet kezelni!?

Figyelt kérdés

Féleve élek szexuális Kapcsolatot19L 22F

Mikor megjött aznap voltunk együtt. GUMINÉLKÜL, nem kell okoskodni, mert NEM ez a lényeg. Szeretkezés után a párom észrevette a hímvesszőjén az apró piros pöttyöket, majd jóddal kezelte, és kiszárad a területet.

így canestent használ jelenleg....

Mitől lehet ez, és mivel lehet kezelni?

2016. jan. 27. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, elkapott tőled valamit. Te menj el a nőgyógyászodhoz kivizsgálni magad, a párod pedig az urológiára szintén egy vizsgálatra.
2016. jan. 27. 19:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Voltam.

és nincs semmire sem olyan utaló jel,ami miatt baj lenne.

és a menstruáció miatt a Ph-m ilyenkor nem mas,és ez miatt alakult ki?

2016. jan. 27. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
A barátod pénisze kicsit megpenészedett! Nekem is volt ilyenem, hű de nagy gondban voltam vele. Az orvos pimafukort kenőcsöt írt fel rá, de nem használt. Hemorid aranyérkenőccsel kenegettem több sikerrel. Párom rendszeres nőgyógyász látogató ezért nála biztos nem volt gond. De nálam szex után, közben minden alkalommal jelentkezett. Már bőven elmúltam 40 éves. Egyszer csak elmúlta magát.
2016. jan. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!