Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen érzés amikor a végbélny...

Milyen érzés amikor a végbélnyílásból kimászik egy féreg?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet érezni? Vagy milyen érzés?

2016. jan. 5. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Viszket, csiklandós.. főleg éjjel
2016. jan. 5. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg éjjel jönnek ki levegőzni, azért is lehet az amit az előző válaszoló írt, de attól, hogy éreztél valamit a fenekednél, még nem biztos hogy férges vagy. Lehet szőrszál, vagy akármi. Mindenesetre ha nagyon aggódsz, menj el orvoshoz.
2016. jan. 5. 22:18
 3/6 A kérdező kommentje:
hát igazából amikor lefekszem aludni akkor szokott viszketni a fenekem, de arra gondoltam, hogy lehet, hogy a szőrszálaktól? :D fiú vagyok és eléggé szőrös ott.
2016. jan. 5. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy egyből amikor lefekszel lenne ez, hanem pár óra alvás után, mert ugye akkor lassabban és kevesebb levegőt veszel, és levegő nekik is kell, azért másznának ki. Amúgy ha megnézed a székleted mindig, és nem látsz benne fehért mozgó dolgokat, akkor elvileg nincs baj.
2016. jan. 5. 23:19
 5/6 kissviráganna válasza:
Én is lehet hogy férges vagyok. Mi történt? Elmentél dokihoz?
2016. febr. 6. 14:21
 6/6 anonim válasza:
Kislányom lett férges (cérnagiliszta fertőzés), több éjszakát is átszenvedett, mire kiderült. Éjszaka arra kelt, hogy viszeket, csíp neki odalent, amit volt, hogy megoldott a fürdés, volt, hogy nem. Több nap után vettem csak észre, hogy mi a baj. Vermoxot írtak fel neki, de az is több nap volt mire hatott.Éjszaka mindig kimásztak a férgek, amik feljutottak a hüvelye környékére is, amitől viszketett, csípett, fájt, kicsit be is gyulladt neki az a rész. Mikor már sokadik éjjel sokadszorra keltünk, kínomban kitaláltam, hogy ragasszuk le a végbélnyílását éjszakára, és bevált! Első éjszaka hirtelenjében csak szigszalagot találtam, aminek lekerekítettem az éleit, másnap már vékony rugalmas kineziotape-t használtunk, az könnyebben lejön és kényelmesebb is. Minket megmentett ez a módszer, mert ezek a dögök végre nem tudtak kijönni, és tudott végre aludni. Lelkileg is könnyebb volt utána már így átvészelni neki míg meggyógyul.
2023. dec. 20. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!