Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Piros, kemény fájó göbök nemi...

Piros, kemény fájó göbök nemi szerv tájékán. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
22 éves lányomnak megjelenek a fenéknél fájó piros pöttyök. Először csak egy,aztán már több is. És alig tud menni mert a két oldal összeér és dörzsölődik, fáj neki. Kente Ft*r*c*royal, de semmi javulás. Alig tud mosakodni is a környékén a fájdalomtól. Hasonlítható a nagy kemény szúnyogcsípéshez kinézetre, csak nem viszket neki. Nem herpesz szerű, de kicsit gennyesnek vagy fénylőnek tűnik a közepe. Állni, ülni feküdni se jó, nagyon fáj neki. Mi lehet ez és hogyan tudnánk segíteni rajta? Az orvos nem tudott segíteni. (háziorvos és nőgyógyász sem) Köszönjük szépen előre is!

2015. dec. 18. 00:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Ft*r*c*rttal kente, elírás volt! (* = o)
2015. dec. 18. 01:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogyhogy, hát mit mondtak az orvosok?

Egyébként én a bőrgyógyászatra mentem volna elsőre.

2015. dec. 18. 01:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Kelés,furunkulus...Meg kell várni mig kifakad ,vagy lelohad.Sajna nekem is van ilyen,sokszor előjön:(
2015. dec. 18. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem még ilyen nem volt, de ha lenne, biztos betennék valamit a nunimba, hogy ne érjen össze semmikor. Aztán gondolom, ha nem dörzsölődik annyira, meg jobban levegőzik, könnyebben elmúlik.
2015. dec. 30. 13:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Furunkulus volt, majd karbunkulus lett belőle. Elmentünk bőrgyógyászatra, adtak rá egy vazelin alapú gyógyszertári krémet és fertőtleníteni kellett jódoldattal. Ez segített, szépen elmúlt.
2016. jan. 1. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!