Hogyan lehetnék beteg?
Amiket már próbáltam, és semmi bajom nem lett:
sós víz/kávé
jéghideg vízben fürdés, jéghideg víz engedése torokra, mellkasra
Trutyi kajákból
Vizes póló, rá száraz pulcsi és kabát és így kimentem az utcára sétálni
Vizes zokni
Jég, jeges víz
Szemcsepp ivás
A vizes pólóra miért vettél kabátot? Ez így nagyon nem jó! Ha beteg akarsz lenni, akkor egy szál vizes pólóban és lehetőleg vizes hajjal tessék kimenni és sétálni (bár a legjobb lenne ácsorogni) egy fél órácskát minimum!
Meg szemcsepp ivás? :O Na neeeee....Vannak tök jó mérgező folyadékok, amik minden háztartásban megtalálhatóak. Pl: Domestos, vízkőoldó. Öblítőt is kipróbálhatod, vajon az íze olyan jó-e mint az illata.
Beteg nem leszel tőle, mert kb. csak 10 percig tart, de addig meggyőzheted szüleidet(?) vagy akit akarsz, hogy sz*rul vagy.
1. lépés: Veszel a boltban B3(Niacin) vitamint
2. lépés: Beveszel 2-3 tablettát, kb. 50 mg legyen.
3. lépés: 7-8 perc múlva elkezdesz izzadni, és vörös lesz az egész tested, talán még izzadni is elkezdesz, ezt fogod kihasználni, de gyorsan mert csak 10 percig tart kb.
4. lépés: Élvezed az otthon létet, mert semmi bajod nem lesz.
A legutolsó válaszolótol csak kíváncsiságból, mi van a többet venne be?
Azt esetleg tudja?
Nem beteg akarok lenni, csak a kategoriában ez volt a kérdés, ránéztem, és erre gondoltam azért kíváncsiságból rákérdezek, mert talán egyszer még nekem is jól jöhet, de 10 perc az kevés, tehát akkor már lennének kézenfekvőbb megoldások is, ami egyszerűbb és tovább tart, de egyáltalán nincs kockázat mivel tényleg csak látszat.
Azért a szülők hibája is, ha a gyerek idáig jut mert otthon nem tud semmit megbeszélni.
Biztos megvan az oka amiért erre vetemedik, hogy ennyire nem akar gondolom iskolába menni, a szülő elszigetelte magától a gyereket valószínűleg azzal hogy leszarja nagyívbe, innentől kezdve magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!