Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Létezik olyan, hogy orrherpesz?

Létezik olyan, hogy orrherpesz?

Figyelt kérdés

A tegnapi napig nem is hallottam ilyenről. Azóta viszont

nagyon fáj. :) Rendes herpeszkrémet kell rá használni? Mi a franctól lehet az ilyen?

2010. márc. 22. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen létezik. Ha jól tudom, ugyanúgy kell kezelni mint ami a szájon van, hisz ez is herpesz vírus. Egy nagyon jó dolog herpeszre: lizin-c. Olvass róla, herbáriumban lehet kapni.
2010. márc. 22. 07:57
 2/4 anonim válasza:
sajnos igen. nekem akkor szokott kijönni, ha náthás vagyok és kidörzsölöm az orromat. Zavirax herpezskrémet használok rá. pár nap és elmúlik (de nagyon tud fájni)
2010. márc. 23. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:

hogy szokott kinézni nektek?

Mint egy fehér pötty(pattanásszerű)?

2016. márc. 13. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont úgy néz ki mint egy herpesz.. Hólyagos de nem tudod kilyukasztani vagy ilyesmi. Én kicsit szadista módon ki szoktam marni citrommal mert sajnos nagyon fáj és nagyon kellemetlen, ha rányomok egy kis citrom darabot egy percig ott tartom fellazul és aztán kiürül 1-2 nap alatt, besebesedik és szépen elmúlik. Citrom után forrázott és lehűtött kamillával meg szoktam törölgetni és bekenem körömvirág krémmel. Igazából bármilyen krém megfelel a célnak de a körömvirágtól kifejezetten gyorsan gyógyul. Nem orvostól hallott módszer, magamtól találtam ki kínomban de működik :D
2020. aug. 7. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!