Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez emgint valami influenza lehet?

Ez emgint valami influenza lehet?

Figyelt kérdés
4 hónap alatt 3 szor kaptam el a hányásos dolgot,és megint érzem hogy étvágytalan vagyok,ha kajára gondolok rosszul vagyok,menem érzem jól magam.Mellesleg nagyon félek a hányástól,utálom.Valami tipp ellene?
2015. nov. 22. 16:44
 1/3 anonim válasza:
Aktív szén. Amúgy most van egy ilyen hullám, én épp a végén vagyok, holnap már megyek dolgozni. 4-5 napon keresztül, az elején 37-38 közti lázzal, nagyon rossz közérzettel, és szép lassan elmúlik. Ha már evés után sem vagy rosszul, akkor másnapra minden rendben lesz.
2015. nov. 22. 16:50
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:)
2015. nov. 22. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi ez, de biztos valami járvány. Több embertől hallottam hányingerrel járó panaszokat. Nekem is olyan émelygős a gyomrom. Éjjel hányingerem is volt, de nem hánytam. Ittam kamilla-cickafark teákat, és reszelt almát eszem, meg kekszet, húslevest. Ha van otthon probiotikumod, akkor azt szedd be.
2015. nov. 22. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!