Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet ez? Szerintetek...

Mi lehet ez? Szerintetek milyen orvoshoz kéne fordulnia, vagy mi mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
Egy családtagom állandóan beteg, pontosabban megfázásos tünetei vannak, néha köhög, máskor mandulagyulladás és így tovább...mindig elmegy orvoshoz akkor írnak neki fel valami gyógyszert, de igazából nem nagyon halad az ügye és elég elkeseredett, legutóbb nekem kellett majdhogynem könyörögnöm, h nézzen el, persze akkor is sikertelenül járt, mert nem mondtak neki szokásosan semmi újat. Több,mint egy éve fent áll az állapotba már. A minket érintő probléma az egésszel, hogy állandóan megfertőz minket is, sokat betegeskedünk azóta, mondjuk másképp, mint ő és azt vettem észre, hogy ha valamerre járunk másoknál is egyből lesz valami tünet, pl elkezdenek sokat krákogni stb, attól függ mennyi időt tölt vele.Az egész helyzete miatt depressziós lett és nem szeretnénk, hogy még ennél is rosszabb vége legyen az egésznek...

2015. nov. 19. 23:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

lehet psziches eredetu (stressz)

lehet vitaminhiany (sok C vitamint ajanlok) es amiota a nyakra, mellkasra bedorzsolheto eukaliptusz balzsamot hasznalom, azota nem vagyok beteg

lehet fog gyulladastol is, ami gocpont

2015. nov. 20. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!