Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Futó szemölcs eltávolítása...

Futó szemölcs eltávolítása házilag?

Figyelt kérdés
Van egy mondhatni nagy futó szemölcs egy intim részén a testemnek. Azért szeretném otthon megoldani mivel mégsem állhatok oda az orvos elé, hogy a péniszem felett van egy szemölcs és lekéne fagyasztani. Valami alternatíva? 18/F
2015. nov. 5. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:

'Azért szeretném otthon megoldani mivel mégsem állhatok oda az orvos elé, hogy a péniszem felett van egy szemölcs és lekéne fagyasztani'

Teged se az eszedert szeretnek, jogyerek... Szerinted megis mit a reterakert van az orvos? Ha nemibetegseged lesz valaha (kivanom hogy sose legyen), akkor is megoldod otthon, mer' te aztan nem mutatod meg senkinek a farkadat, vagy hogy???

2015. nov. 5. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
(teszem hozza, amit te futoszemolcsnek hiszel, lehet kb. barmi, es ha rosszul nyulsz hozza, siman atalakulhat rosszindulatu daganatta, amibe par honap alatt belehalsz)
2015. nov. 5. 18:00
 3/7 Amarok Tonrar ***** válasza:

Menj orvoshoz. Az anatómiát nem egy sötét szobában tanítják, felöltöztetett embereken/hullákon, és a könyvekben sincsenek kitakarva a nemi szervek...

Az orvost rohadtul nem fogja érdekelni, hogy mihez van közel a "szemölcs".

2015. nov. 5. 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Srácok, nem arra voltam kíváncsi,hogy szerintetek daganat lehet e vagy stb. Tudom, hogy futó szemölcs a forrás biztos. Az első válaszoló meg valószínű nem ismeri az én alpári pofátlan orvosomat. Elküldene a jó büdös pic sába ha ilyenekkel basztatnám. Tapasztalat
2015. nov. 5. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Oke, akkor vegyel sziket, es vagd le. Nem tok mindegy mit mondunk? Ugyis ragaszkodsz a hulye kis elmeleteidhez, pl. fogadjunk, hogy borgyogyaszhoz nem mentel el, csak a haziorvoshoz.
2015. nov. 5. 23:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyásznál voltam és róla is beszéltem. Inkább elmentem a megszokott magán rendelőbe mert ezek az állami szarok...
2015. nov. 6. 06:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj bőr- és nemibeteg gondozóba. Én a 11. kerületben voltam futószemölccsel, teljesen normálisak voltak. El lehet kapni bárhol, és rohadt nehéz megszabadulni tőle. Nekem majdnem 2 évig volt, de nem mindig jött elő.
2015. nov. 7. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!