Talpon lévő szemölcs eltávolítása?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyobb, de most már terjed is. 2-3 kicsi van körülötte. Eddig valami ecsetelős szerrel kenegettem (időnként), de az égetett, csípett, volt hogy nem bírtam rajta hagyni és lemostam.
Milyen szert lenne érdemes venni? Mi távolítja el rendesen?
2014. jún. 5. 10:06
1/5 anonim válasza:
Menj ki az erdőbe és tépj a vérehulló fecskefűből. A sárga lével, ami kifolyik belőle, ecseteld be. Ha van a kertben, akkor minden nap. Nem csíp csak befogja a bőrt, és nehezen jön le a barnaság de elmulasztja :) Ecsetelőben is árulják de nekem az nem vált be.
2/5 anonim válasza:
nekem is volt egy rohadt nagy szemölcsöm a lábujjamon, kaptam rá olyan folyadékot amitől elkezdi szárítani és rajta kell hagynod éjszaka, majd le kell kaparnod, én saját magamnak vágtam ki úgy hogy nem fájt, mivel ettől a krémtől száradni kezdett, teljesen elmúlt, szerintem ez a legjobb :)
3/5 anonim válasza:
Nekem a talpamon 2 és alig birtam járni igy elmetem egy orvoshoz aki lefagyastota vagy nem tudom de valami nagyon hideget fujt rá és kenöcsöt is kaptam igy 2 héten belül el is tünt
4/5 anonim válasza:
3-as nekem is az volt, és folyékony nitrogén volt a fagyasztó
5/5 anonim válasza:
Ismerem a problémát, évekig küzdöttem nagyon kiterjedt talpi szemölcsökkel (mozaikszemölcs), amik a terhesség alatt jöttek ki, próbálkoztam szalicilsavas krémmel, vérehulló fecskefűvel, de már azt hittem, sosem múlik el…! Az a gond, hogy a legtöbb pedikűrös nem vállal szemölcskezelést. Végül egy bőrgyógyász ajánlott egy gyógypedikűröst aki kifejezetten ezzel is hajlandó foglalkozni és nagyon alapos: Debreczeni Nicolette, 06204705736, emailt is tudsz írni neki: pedinikol@gmail.com. A XI. kerületben a Bikás parknál, Etele út 30-ban találod meg, nagyon rendes és egyáltalán nem drága (max 2 ezer ft/ kezelés) ! Nekem pár hónap alatt elmúlt az összes, igaz, eleinte hetente jártam hozzá, később ritkábban is elég volt. Közben Verrumal ecsetelővel kezeltem és ő hetente leszedte az elhalt bőrt. Nikit jó szívvel ajánlom mindenkinek, ő helyrehozza a legdurvább eseteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!