Szemölcs eltávolítása?
Figyelt kérdés
Bőrgyógyászaton hogy távolítják el manapság a szemölcsöt?? Kiégetik? Fáj? Tudom, hogy adnak érzéstelenítőt, de az utókezelés...meddig gyógyul??
Kell beutaló?
Köszi a válaszokat!
2012. okt. 23. 20:03
1/3 yuda válasza:
Az eltávolítás történhet helyi érzéstelenítésben éles kanállal, elektromos késsel, lézerrel.
Manapság a legoptimálisabb módszer a fagyasztásos szemölcseltávolítás, melynek során speciális eszközzel a szemölcsöt megfagyaszják, melynek hatására az elemelkedik a bőrfelszínről, s néhány nap alatt leszárad.
Tanulmányozásra oldalak:
2/3 anonim válasza:
én otthon szoktam ezt a fagyasztásos módszert néha alkalmazni a wartner-nek van nagyon jó fagyasztó spré-je,
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2012. okt. 26. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!