Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ennyi idő alatt már ki kellett...

Ennyi idő alatt már ki kellett volna, hogy jöjjön valamilyen tünet, nem?

Figyelt kérdés

7 hónapja volt egy kis kalandom és most kicsit elgondolkoztam, de ha elkaptam volna valamilyen nemi betegséget akkor 7 hónap alatt valamilyen tünetnek csak jelentkeznie kellett volna, nem ? A HIVnek vagy valami komolyabbnak is csak jelentkezik valami tünet ennyi idő alatt.

F/20

2015. nov. 5. 10:59
 1/5 anonim válasza:
védekezés nélkül történt meg? max. 1 hónapon belül, gomba, tripper vagy hasonlók tünetei megjelentek volna, a bajod lenne. szóval valszeg nincs gond.
2015. nov. 5. 11:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Húztam gumit, csak kíváncsi vagyok. :) Akkor a HIV teljsen kizárva, ha gumi volt ?

Köszi a választ!

2015. nov. 5. 11:32
 3/5 anonim válasza:

Elvileg azt mondom, hogy igen.

nem írtad, csajjal vagy pasival voltál.

ha csajjal és kinyaltad, akkor esély lehet rá, ha pasival és lenyelted az előváladékat akkor kicsi esély, ha a spermáját, akkor már nagyobb.

Ha nem folyt vér, akkor ki lehet zárni, hogy a fertőződés "vércsere" útján történhetett meg.

2015. nov. 5. 12:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Csajjal, nem nyaltam ki és még csak el se mentem. Ez egy hosszú és másik történet. Lényegében beraktam és kivettem párszor gumiban..
2015. nov. 5. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi gond mivel gumival csináltad.
2015. nov. 5. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!