Ennyire súlyos hasmenés esetén mit tehetnék még?
Ma van a 4. napja,hogy elkezdődött a betegség. Egy teljes éjszakán át hánytam,39 fokos lázam volt,de a folyamatos hasmenés sajnos azóta sem szűnt meg. El is ájultam akkor a gyengeségtől. Bármit amit megeszek,vagy megiszok,rögtön mennem kell a wcre,pedig oda kell figyelni,hogy legalább néhány falatot egyek. Voltam az orvosnál újra,antibiotikumot írt fel,ami elvileg jó lesz. Mit tehetnék még,hogy enyhítsem ezt a tünetet is? A láz,hányás már nincs.
Köszönöm a válaszokat előre is!
24/L
Háziorvosnál voltam. Annyit stabilizálódott a helyzet,hogy gyakorlatilag napközben kibírom hasmenés nélkül,de este és reggel nem,ilyenkor eléggé görcsöl a hasam is hozzá... és fáj a gyomrom. 2db széntablettát is vettem be naponta. Holnap megyek vissza hozzá,valószínűleg mintát fogunk küldeni kivizsgálásra.
Egyébként azt olvastam a betegtájékoztatóban,hogy gyomor-és bélfertőzésre hatékony a gyógyszer.
Annyira szeretném már,ha megszűnne a baj.
Igen,el. :)
De amint visszajöttem dolgozni,szinte rögtön náthás lettem. Ez már nem olyan vészes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!