Ennyire súlyos hasmenés esetén mit tehetnék még?
Ma van a 4. napja,hogy elkezdődött a betegség. Egy teljes éjszakán át hánytam,39 fokos lázam volt,de a folyamatos hasmenés sajnos azóta sem szűnt meg. El is ájultam akkor a gyengeségtől. Bármit amit megeszek,vagy megiszok,rögtön mennem kell a wcre,pedig oda kell figyelni,hogy legalább néhány falatot egyek. Voltam az orvosnál újra,antibiotikumot írt fel,ami elvileg jó lesz. Mit tehetnék még,hogy enyhítsem ezt a tünetet is? A láz,hányás már nincs.
Köszönöm a válaszokat előre is!
24/L
Már holnapra reggelre jobban leszel !!!
Az antibiotikum helyre ráz, meglátod ;)
Én is mindig másnapra helyre jövök, ha ilyen betegségem van.
Szia! Szerintem semmit nem tudsz tenni, meg kell várni, míg elmúlik. A szokásos hasfogó dolgok valószínű nem működnének, és amúgy is, azért van hasmenésed, hogy a fertőzött béltartalomtól megszabadulj. Olyan ételeket szoktak javasolni, amiben minél kevesebb a fehérje - de gondolom, ezt tudod.
Remélem, az orvos ellátott tanácsokkal, hogy biztosan ne száradj ki, és ha szükséges lett volna, kórházba küld. Remélem.
A sóbevitelre gondolsz?
Már megkínoztam magam főtt krumplival is,de igazából napok óta abonetten,bake rolls-on meg banánon élek,és sok víz,tea.
Probioktikumot vettem az antibiotikumhoz,de igazából azt már az első naptól kezdve használom már csak a hasmenés miatt is.
Köszönöm a válaszaitokat!!!
Köszönöm mindenkinek!
Szerdán kezdtem el szedni az antibiotikumot,ma mentem vissza a dokihoz,azt mondta,hogy kb szombatra,vasárnapra fog rendeződni a helyzetem. Mióta szedem a gyógyszert reggelente hányingerem van,és még megy a hasam,de tegnap és ma viszonylag kibírtam napközben. Remélem tényleg úgy lesz,ahogy mondta.
Szia!
Amúgy ha többé-kevésbé normális mennyiségű a vizeleted, akkor biztos nem vagy súlyosan kiszáradva. Ha nagyon kevés vagy szinte nincs, az gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!