Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gyors megoldas megfazasra?

Gyors megoldas megfazasra?

Figyelt kérdés

Piszok modon megfaztam, szerencsere nem faj semmim -le is kopogom-, de az orrom egesz nap folyik, voros mar,ki van szaradva...meg a szam is eg es voros a dorgolestol...

Sosem faztam meg meg, altalaban torokfajassal vagy hasonloval szokott jonni...

Nincs itthon semmi kenocs, csak koromvirag, bactroban... Nem tudom ezek jok-e

Neo citrant sem merek inni mert tuti beteg leszek tole...

Az a legfontosabb, hogy ez az orr/szaj vorosseg elmuljon!!

2015. okt. 28. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Körömvirág krém nagyon jó, én minden orrfújás után be szoktam kicsit kenne vele az orrom és nem vörösödik ki, szádra inkább szőlőzsírt tegyél és azt ne dörzsöld orrfújáskor. Használj sós tengervizes orrsprayt.
2015. okt. 29. 08:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Én oda is szőlőzsírt használok, ha épp nincs kéznél direkt orra való krémem. Kiemelem, hogy természetesen azt a szőlőzsírt a számra nem kenem :D

A körömvirág krém jó rá nagyon, illetve ami nekem most segít túlélni az a C-Sandoz+C vitamin :)

Jobbulást.

2015. okt. 30. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!