Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet az emésztésemmel?

Mi lehet az emésztésemmel?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napokban nem igazán működik az emésztésem normálisan. Fáj néha a hasam(nem a gyomron), néha köldökömtől bal oldalt, néha alatta és jobb oldalt is. Nem állandó jelleggel, nem erősen, csak zavaróan.

A székletem sem szokványos, nincs hasmenésem, de elég laza.

Gyakran pedig morog meg furcsa hangot ad, talán fel is vagyok néha puffadva.

Étkezésem biztos, hogy rossz, naponta egyszer eszek, maximum kétszer, ami étkezésnek nevezhető.

Volt már ilyesmi bajom korábban, orvos megtapogatott, azt mondta nem érez semmit.

Kicsit idegesít a dolog, félek nehogy valami komolyabb legyen(bélrák). Egyébként 20 éves vagyok.

2015. okt. 9. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem belrakos vagy hanem hipochonder :D
2015. okt. 9. 14:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ebben biztos vagyok...
2015. okt. 9. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szedjél normális erős probiotikumot /pld. Gasztó 825/ rendszeresen hónapokig. Igyál naponta 2 bögre cickafarkteát kamillával. Ez hamar helyrehoz.
2015. okt. 9. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább valamilyen ételérzékenység lehet, nem bélrák, persze egy kivizsgálás nem ártana, keresd fel a háziorvosod.
2015. okt. 9. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Amit észrevettem, hogy például a túrós dolgokat nem igazán mostanában megemészteni. Nem is eszek mostanában, de lehet, hogy a tejtermékektől lehet?
2015. okt. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!