Attól milyen bajom lehet, ha 1 óráig fekszem jeges vízben és meg kell innom egy nagy flakon jeges vizet? Nem azért akarom csinálni, hogy direkt beteg legyek, csak fogadtam, és ha vesztek ezt kell csinálnom.
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 18:28
11/22 anonim válasza:
Egy bátor halott jobb? Gondolj a szüleidre! Teljesen mindegy, hogy egy óra vagy 20-30 perc. Egyébként ha te belehalsz, a barátodat is előveszik, kinéz neki is egy pár hónap még a gondatlan veszélyeztetésért is.
12/22 anonim válasza:
"Nem akarom hogy gyavvanak tartsanak"
Senki nem akar gyávának mutatkozni, ám hősi halott csak nyomós okkal lehet bárkiből is.
13/22 anonim válasza:
nem lehettek több 12 évesnél...
14/22 A kérdező kommentje:
jaj de ebbe hogy lehet belehalni??? csak kis ideig vagyok benne
2015. okt. 4. 12:10
15/22 anonim válasza:
20-30 perc nem kis idő! Ott van a link a 8-asban, hogy hogy lehet meghalni.
16/22 A kérdező kommentje:
és ha csak sima csaphideg (nem tudom hogy nevezik) vízet engedünk?
2015. okt. 4. 12:16
17/22 anonim válasza:
Abba nem halsz bele, csak baromi kellemetlenül fogsz fázni, és ha éppen legyengült állapotban van az immunrendszered (ami iskolaévben bármikor előfordulhat), egy jó kis akár többhetes betegséghez hozzásegíthet. A szervezet nem szereti a lehűlést.
18/22 anonim válasza:
Te hülye vagy mint a főd. Már a flakon jeges víztől beteg leszel. A jeges fürdőbe meg belehalsz.
A 4C°os folyóvízbe pár perc alatt belehalsz ha nem vagy edzett jeges duna átúszó bajnok.
A kádban annyi a szerencséd hogy az nem folyóvíz így a tested valamennyire megemeli a hőmérsékletét . Ha a 20 fokos csapvízbe ülsz bele az 1 óra után már nem 20 fokos lesz hanem lehet hogy 28 de ebbe is belebetegedhetsz ha nem vagy egy Molnár Krisztián méretű zsírdisznó.
19/22 A kérdező kommentje:
hideg csapvízre gonodltam, elég hideg de nem tom hány fokos
2015. okt. 4. 17:52
20/22 A kérdező kommentje:
de már nincs sok időm... rem én nyerek
2015. okt. 4. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!