A leukémia ma már biztosan gyógyítható? Van esélye, hogy ez leukémia?
Februárban kaptam egy elég rossz tüdôgyulladás,majd leesett a fehérvérsejt szintem 1,8-ra és egy hétig mentem suliba,majd megint visszaestem (ez 3x történt meg). Felépültem,de még vérszegény voltam.Utána nem volt semmi tünetem,majd elmaradt 2 havi menstruáció.És most jött meg azóta.A mensi elsô éjszakáján rosszul lettem és öszeestem.Ma 39,4 •c-os lázam volt és leesett 38,8 fokra. Holnap megyünk nyaralni a balatonhoz,és utána megyünk kivizsgáltatni.Kicsit elônyben vaguok,Mert Anya fônôvér helyettes és sok orvost ismer.
Még annyi,hogy a háziorvosom az egyik rutin vizsgálaton mondott valami olyat,hogy reméljük,hogy nem leukémia kezdemény,ez olyan junius elején volt.
Valószínű, csak nagyon le van gyengülve az immunrendszered, meg emellett lehet, valami hiánybetegséged is van, de nem valószínű, hogy ez leukémia. 99%, hogy valami teljesen más áll a háttérben.
De ha neadjisten mégis leukémia, akkor a korai fázisban 90% fölötti a gyógyulási esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!