20 fokos Balatonban tüdőgyulladás?
Figyelt kérdés
Két hete, egy bulizós szombat este lementem fürdeni a Balatonba, ami akkor 20-21 fokos volt. Nem fáztam, sőt kellemes volt. Melegebbnek éreztem mint a levegőt. Fél vagy háromnegyed órág lehettünk a vízben, úgy hogy úsztunk. Semmi bajom nem volt utána, még az orrom sem folyt. Most viszont elkezdett fájni a hátam. Pár napja voltam sportorvosnál és a tüdőmet is meghallgatta de nem találat semmi furcsát. Ma háziorvosnál voltam rosszullétre panaszkodva de megemlítettem a hátfájást is, de nem reagált rá semmit az orvos. Lehet tüdőgyulladás kezdete vagy csak valami általános dolog?2015. szept. 30. 18:13
1/1 anonim válasza:
A 20 fokos Balatonban lévő fürdéstől nem hiszem ,hogy tüdőgyulladást lehet kapni. Esetleg ha rosszabbodna a helyzet akkor ajánlatos újra orvoshoz menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!