Szerintetek ez lábgomba?
Egész nyáron egy raktárban diákmunkáztam, ahol a leggagyibb minőségű munkavédelmi bakancsot viseltem. Műszak végére mindig úgy vettem ki a lábam belőle, hogy nedves vol a zoknim. Féltem is, hogy majd begombásodik a lábam. Múlthét pénteken voltam utoljára, és többet nem kell mennem, viszont hétfőn egy hosszú-hosszú zuhany után (volt vagy 40-50 perc) azt vettem észre a gép előtt ülve, hogy hatalmas darabokban jön le a talpamról a bőr. Meglepődtem, mert nem viszketett, és nem is volt piros, és még most sem az... Három-négy napig kenegettem Canestennel, most se piros, most se viszket, és már csak minimálisan hámlik, talán nem is hámlás az már, hanem szimplán száraz ott a bőröm (tavaly télen egy másik raktárban szárazra fagyott a lábam, azóta is bénázok vele, hogy rendesen nézzen ki, de mindig visszakeményedik a bőröm).
Szóval szerintetek kell aggódnom? Utoljára alsós koromban volt lábgombám, bár akkor még nem érdekelt nagyon, manapság viszont hipohonder vagyok, mint a fene, és félek, hogy átterjed a körmeimre, vagy ilyesmi.
Az a gáz, hogy most három napig nem leszek otthon, és a Canestent otthon hagytam, emiatt aggódom... Tényleg nem viszket, nem fáj, nem ég, nem piros, ma összvissz egy kis hámladékot találtam az egyik lábujjamon, amúgy meg rendesen néz ki.
Nem feltétlen.
Patikában vegyél hidrogénperoxidot és abba áztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!