Mi az az AIDS? Valaki segítsen mert foggalmam sincs!
mik a következményei és hogy lehet elkapni ja més hogy kell kiejteni?
csupán a betűket egymás után ki mondani vagy össze kell olvasni????????????????????????????????
nos köszi de a leszúrásokkal meg ilyenekkel nem lettem okosabb!!!
még gyerek vagyok koromhoz képest elég érett sok dologban jártas nem vagyok analfabéta, kérlek ne gondoljatok rólam ilyet!!!
az éc-et eddig is tudtam h mi az csak arról foggalmam se volt hogy AIDS és az éc egy és ugyanaz!(am miért aids????mit jelent, és ha aids-nek írják akkor mért ejtik éc-nek?????????!!)
am nagyon köszi annak aki nem leszúrt hanem felvilágodítoot mostmár értem puszi!!!!!!
ja és még nem tanultam mert nem vagyok még 8.-os!!!
am miért kell ezen így felháborodni?????
az fel sem merült senkiben hogy ezt a gyerekek még nem tudjákk??vagy mi???????
ezt egy gyereknek olyan kötelező tudni??????? nem értem!!!
"am miért aids????mit jelent, és ha aids-nek írják akkor mért ejtik éc-nek??????!!"
Mivel ez egy angol mozaikszó, de te ejtheted "aids"-nak is.
"am miért aids????mit jelent, és ha aids-nek írják akkor mért ejtik éc-nek??????!!"
Hát ezen én is fenakadtam egy kicsit. Te korodhoz képest is tájékozatlan vagy. Még hogy sok mindenben jártas... Jah, tudsz összeadni? Akkor nem szóltam, bocsi.
És egyébként minek ez a sok ????????????!!!!!!!!!!! Szánalmas. -.-"
"igen képzeld sok mindenben jártas vagyok koromhoz érett"
Csak épp írni sem tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!