Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mitől lehet? Bővebben lent.

Ez mitől lehet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Már 5 hónapja rendszeresen a menstruációm előtt 2 héttel rengeteg, sűrű barna folyásom van. A nőgyógyászom azt mondta, hogy fogamzásgátlót kell váltani. Hát megtettem, kiváltottam amit felírt, (amit előtte 3 évig szedtem és semmi gond nem volt vele, azon kívül, hogy iszonyúan görcsöltem menzeszkor) és most ugyanaz. 2 hét múlva fogok menstruálni, és megint a barna folyás.......
2010. márc. 8. 22:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, ha az orvosod a gyógyszerre gyanakodott, akkor neki sem lehetett túl sok elképzelése az ügyben. MIndenképpen menj vissza hozzá, vagy egy másik orvossal is vizsgáltasd meg magad. Több szem többet lát.
2010. márc. 11. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!