Nagyon gennyes a mandulám és már a torkom is. Mit tegyek?
Voltam orvosnál, és nem adott rá antibiotikumot. Enni inni aludni nem tudok.. Félek, hogy valami komolyabb bajom lesz. 4 óránként fájdalomcsillapítózom magam, mert másképp nem bírom.
Vett törletet a manduláimról, pénteken lesz meg az eredmény. Addig lehet komolyabb bajom??? Nagyon félek :(
19/L
A fül-orr-gégészetre kell elmenni minél előbb!
Ott többet tudnak tenni, leecsetelik, kapsz gyógyszert.
A Tantum Verde oldattal öblögess, nagyon jót tesz neki.
Tantum verde szopogatós cukorkám van :)
És ha várnák péntekig??? Kíváncsi vagyok... Addig öblögetek sós vízzel. Vagy nemtudom.
A Tantum Vrdével vigyázz, ha esetleg allergiás lehetsz.
Ugyanis nekem is ajánlották azt, és nagyon rosszul lettem tőle. Fulladás-érzetem lett, stb.
Tehát csak óvatosan vele először.
Szerencsére nem vagyok allergiás a Tantumra :)
Amúgy szerintem antibiotikumot kellene szednem.
És csak az egyik mandulám fáj iszonyatosan. De mind2 gennyes. :(
Remélem azért a sós víz valamilyen módon fertőtleníteni fogja.
Félek :-\
Hát lekopogom, azért már jobb a helyzet. Már tudok enni, meg nappal már alig érzem, de éjjel nagyon fáj... Legalább már nem csurog a genny a torkomonm.. Szedek tantum verdet, meg echinacea-t :) holnap lesz eredmény. Felhívom, ha rossz, akkor úgyis kapok antibiotikumot, hs meg jó, akkor folytatom tovább amit eddig.
Amúgy köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!