Maradandó puffadás, haskeménység?
Régebben éveken át mindenféle szemetet összezabáltam, sok mennyiségeket egyszerre. Egyszer aztán amikor zabáltam elkezdett mindenem fájni. A hasam alul-felül, oldalt, csípőnél, aztán jött a folytonos böfögés, szélgörcs, teltségérzés, puffadás, kemény hasfal. Epehólyag műtéten estem át, de az étkezésemen nem változtattam. Sok fűszeres és zsíros kaját eszem. A tünetek enyhültek, de ha rosszat eszem mindig megfájdul valamin, de a puffadás illetve a kemény hasfal még mindig nem múlt el.
Nem tudom mi lehet a baj?
Főleg sajtokat eszek, felvágottakat, fehér kenyeret, fagyi, csoki, kolbász, joghurtok, stb.
175cm
135kg vagyok
keveset mozgok

hát ha diétázol és mozogsz, jobban leszel. Jobban fogod érezni magad és az pedig doppingol, hogy folytasd. Kezd el. Most. Az utolsó sorból a sajt és a fehér (natur) joghurt maradhat. Este egy joghurtba tegyél gabonakorpát és búzacsírát. Kenyeret, csokit, zsíros, fűszeres ételt próbáld meg próbáld meg kihagyni. Vegyél kölesgolyót, a köles az egyetlen gabona, ami lúgosító, a rossz étrendtől valószínű elsavasodott a szervezeted.
(ez a lidlben nagyon olcsó)
Jobban leszel, jobb lesz, megéri.
Észrevettem hogy ha keveset eszek akkor jobban leszek.
Illetve ma volt pacal az nem tett túl jót.
De engem az zavar. hogy kemény a hasam és puffadt.

A megfigyelésed kitűnő! Legjobb lenne 1 nap nulldiétával kezdeni. Csak 1 l víz, citrommal, cukor nélkül.
A szervezeted tiltakozik a sok helytelen tápláléktól. Szabad egy kicsit figyelembe venni ezt a tiltakozást..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!