Nyirokcsomó duzzanatra antibiotikum? A dokinak biztos igaza van?
Állkapocs melletti nyirokcsomó szemmel láthatóan megduzzadt, amit részletesen kivizsgáltak.
Volt vérvétel, utána Fül orr gégeszet, ezután elkuldtek nyaki ultrahangra és onnan visszamentem a fül orr gégeszetre.
Ott végül azt mondta az orvos hogy megnyugodhatok, mert a rossz indulatú elváltozás még csak fel sem merül, felirt antibiotikumot amire azt mondta hogy 2-3 nap múlva észreveszem majd hogy elkezd csökkenni a nyirokcsomó mérete.
Szóval ha az orvos így kijelenti hogy biztos nincs nagy baj, akkor ez hihető? Ha nem lenne biztos a dolgában akkor nem mondaná ugye?
Tudom hogy 2-3 napot mondott, de én abban reménykedtem hogy hátha talán már ma észreveszem a javulást (tegnap kezdtem el szedni)
De még természetesen nem nagyon látok semmit, max talán tapintású nagyon nagyon kicsit mintha csökkent volna.
Szóval most akkor vajon a 2. Nap estéjén vagy talán a 3. Napon biztos látni fogok valami megnyugtatót?
Nekem sűrűn megduzzadnak de alapon is érezhetőek a nyirokcsomóim. Persze orvosnál is voltam már vele, semmit nem állapítottak meg vele mivel ~ fél ~ 1 cm közötti méretűek, így nem foglalkoznak vele.
Ha megduzzad, zavaró, és szemmel látható, de másnapra elmúlik - nálam legalábbis. Most is egyik meg van duzzadva, de remélhetőleg holnap már úgy kelek fel, hogy elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!