Ennyire tönkre tett volna a rota virus?
Figyelt kérdés
1 hétig voltam nagyon rossz állapotban. Szinte semmit nem ettem, ment a hasam. Kiderült,hogy rota virus.
Már 4 hete volt és még mostanában is gyötörnek problémák pl: étvágytalanság, napi 2 széklet (előtte 1 volt), hasfájás,és evés után hányinger.Sokáig nehéz lesz a hasam, folyton böfögési ingerem van,de alig tudok. Nem minden nap jelentkeznek a gondok. Heti 1-2 szer.
Szedtem Actilacot 30 db ot.
Illetve szerintem az emésztésem is más lett. Nem tudok hízni. PEdig leadtam 5 kg ot azon az 1 héten. Mai napig ugyanott állok.
Ennyire tönkre tett volna ez a virus?
22 F
2015. júl. 23. 16:57
1/3 anonim válasza:
Tulajdonképpen az egész tápcsatorna nyálkahártyája megy tönkre ilyenkor, ennek regenerálódása több, mint 1 hónapig is eltarthat. A bélflóra regenerálódása csak akkor várható, amikor a bélfal nyálkahártyája már egészséges. Ennek megfelelően a gyógyulás lassú és mértékletes diétát ajánlatos tartani. Erjesztéssel készült tejtermékek (kefir, joghurt) mértékletes fogyasztása ajánlott.
2/3 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez az összes tünet ez miatt van?
2015. júl. 23. 17:42
3/3 anonim válasza:
Keress fel egy gasztro-enterológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!