Tönkre tett a fogamzásgátló! Meddig tart még?
3 éve vagyunk együtt a párommal, és elhatároztam, hogy fogamzásgátlót fogok szedni.(Lindynette 20)
A libidómmal soha nem volt baj, a ciklusom is rendszeres, és pontos volt. Szóval mindenem rendben volt, amig el nem kezdtem szedni...
Már az első levélnél is éreztem, hogy szárazabb vagyok, nem kivánom a páromat annyira, és sokszor véreztem.
Azt tanácsolták, hogy ne hagyjam abba a tabletta szedését, mert az első három hónapban még szokja a szervezetem, és vérezhetek.
A második levélnél már egy hetet ha nem véreztem, és most
is vérzek, már vagy három hete!Hol nagyon kevés, hol nagyon sok. Teljesen magam alatt vagyok, nincs kedvem semmihez, elegem van belőle! Más is járt már igy?
Nem fogom elkezdeni a harmadik levelet! Mikor áll vissza normálisra? Rosszabb mint egy rémálom!
Szia!
Én is a Lindynette 20-szal kezdtem, egy évig szenvedtem hasonlóan mint Te, persze folyamatosan véreztem és nőgyógyászhoz jártam. A végeredmény magasabb hormontartalmú gyógyszert kell szednem(plusz visszajött pár nehezen leadott kiló, igaz hajlamos vagyok a hízásra), úgynevezett 3 fázisú gyógyszert(Triodena).Nekem ez összességében bevált, a libidóváltozást én is érzékelem, plusz a hüvelyszárazságot, bár én már 6 éve szedem, sajnos.De muszáj , mert lőtte nagyon erősen véreztem, és görcsoldó injekciókat kaptam menstruáció alatt.Szóval lehet,hogy csak váltanod kell, de ha nem "feltétlenül" fontos, válassz más fogamzásgátló megoldást:)
Én is Lindynette 20 szal kezdtem.szinte állandóan véreztem :S Az orvosok csak vérzéscsillapítót írtak fel de az nem használt semmit.Elhatároztam hát hogy abbahagyom de mivel 3 hónap után is megvolt folyamatosan ,elmentem orvoshoz.Írtak fel Diane 35 öt,ettől jobb volt de fájt tőle a hasam és nemcsak menzeszkor.Kaptam Belarát mondanom sem kell az sem volt tökéletes.Már lassan 1.5 éve hogy ezt is abbahagytam.a vérzésem még mindig hosszú (9-10 nap) és van hogy egy hónapba 2-3szor is megvan és rendesen erősen,tehát vannak 1-2napos és 1-2 hetes szünetek is.Voltam kivizsgáláson semmi bajom.Kaptam vérzéscsillapítót meg Norcolutot nem sokat segített.Mostanában mintha kezdene beállni dehát majd meglátjuk,h mi lesz.
Úgyhogy szerintem vannak olyanok akik nem bírják a fogamzásgátlókat (úgy mint én + anyám)
Bocs hogy hosszú lett.
Kedves utolsó!
Neked előtte is gondod volt a vérzéseddel?
Egy ártatlannak tűnő fogamzásgátló igy eltudja rontani a szervezetet? Jaj ne...!
Én inkább abba is hagyom, majd védekezünk máshogy és kész.
Már csak egy-két csepp van, most hogy 5 napja nem szedem. De kivárom a végét, hogy ezek után hogy fog majd megjönni. Remélem minden a megszokott kerékvágásban megy majd. Nagyon remélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!