Torokfájás?!

Figyelt kérdés

Egy hónapja minden előjel nèlkül egyik reggel fulladva èbredrem. Torokfàjàs,hànyinger,hurut,szèdülès,fülfàjàs-majd dugulàs. Akkor ket antibiotikummal is kezeltek. Majd azt mondtàk màr lement a gyulladàs(pedig èreztem h valami mèg van a torkomban ès fàj. Visszamentem dolgozni. Ma hajnalban újra fulladàsra hànyingerrecèbredtem, úgy hogy tegnap mèg semmit nem èreztem. Torkom voros,faj.huru.fej, ful fajas. Gyengeseg. Szedules.

Külföldön vagyok, nem mehetek orvoshoz.

Ami igazán èrdekelne h lehet e vmi komolyabb dolog a hatterben amivel az elozo esetkor ax orbosom nem foglalkozott???:( ;(

2015. júl. 21. 11:50
 1/1 Vlagyimir Rosztov ***** válasza:
menj el orvoshoz, de torokfájás ellen az öregek"régiek" alánlanak egy kevés pálinkát!!
2015. júl. 21. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!