Makacs torokfájás?
Sárga köpet, sárga orrváladék, már nincs lázam, köhögési roham, rekedtség, erős tényleg erős nyelési fájdalom, fáj, ég, kapar a torkom és az egész légcsövem + nyeléskor, köhögéskor mellkas jobb oldalán (szegycsonttól jobbra) kisugárzódik egy tompa fájdalom, a hátamba is szintén jobbra. Nyeléskor végig érzem a nyelést vagyis annak a fájdalmát. Voltam ma háziorvosnál, de biztos felidegesítette magát és otthagyott mindent és mindenkit így nem jutott rám a sor, most meleg teát iszom, vizesruházom a torkom és mellkasomat.
Holnap egy másik orvost próbálok valahogyan... szerintetek egyébként ez mi lehet? Nem hiszem, hogy tüdőgyulladás, mert annál a torok jellemzően nem fáj, legalábbis nekem nem fájt anno 10 éve, ha az emlékezetem nem csal. Úgyhogy most megint végigszenvedhetem az éjszakát.
Köszönöm a válaszokat!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!