Egy egyszerű vérvétel kimutatja, ha HIV-fertőzött vagyok?
Öt hónappal ezelőtt volt egy alkalmi kapcsolatom, ami annyiból állt, hogy együtt töltöttem a sráccal egy hétvégét - nála. Szex nem volt. Csak annyi történt, hogy csókolóztunk, aztán volt egy rövid orális része is a dolognak mindkét részről, de ez tényleg nagyon rövid volt. Szerintetek így elkaphattam tőle valamit? Nem voltak előttem alkalmi kapcsolatai, sőt kb egy évvel az együttlétünk előtt súlyos betegséggel kórházban volt - ott gondolom biztos vettek tőle vért és láttak volna, mondták volna neki, ha HIV-fertőzött. Én viszont csak akkor fogok megnyugodni, ha tudom, hogy nem kaptam el tőle semmit. Ha teszem fel elmegyek a kórházba egy szimpla vérvételre, az ugye kimutatja, ha beteg vagyok? Tehát nem feltétlenül szükséges elmennem egy kimondottan HIV-szűrő vérvizsgálatra, ugye?
Nagyon köszönöm az emberi hangú és segítő szándékú válaszokat előre is.
nos ha öt hónapja volt a dolog akkor már elégsok minden nemi bjnak volna jele,ezért megnyugodhatsz egy kicsit.
de sok mnden van aminek évek mulva lesz jele,Pl.:HIV.
én a helyedben a bőr és nemibeteg gondozóba menné és kérnék egy fullos vizsgálatot.
Kedves kérdező,
örülök, hogy jól vagy. Viszont amit a barátod mond, biztos nem helytálló, mert 7-8 hetente nem lehet vért adni. Férfiaknak ca. 3, nőknek ca. 4 havonta lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!