Mitől lehet az hogy ugy köhögök mind egy passziv dohányos mikor még csak a kezmbe se cigi volt (régebben asztmás voltam. )?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 14:17
1/10 anonim válasza:
ha nem cigizel akkor te vagy a passziv dohányos ha cigizel akkor aktiv! amugy nem lehet h megint asztmás leszel?
3/10 A kérdező kommentje:
nem passziv hanem aktiv
2010. márc. 5. 17:40
4/10 anonim válasza:
Valószinű allergia. Az oltás kiválthatta.
5/10 A kérdező kommentje:
Mien oltás mer nemrégiben volt egy kötelező és nem birom a tüt és szédölögtem meg amőgy tesi órákon naon sokat kell futni van hogy egész végig azt csináljuk és nem szoktam birni
2010. márc. 8. 20:48
7/10 A kérdező kommentje:
dehogyis nincs tüdő pestisem olavasd el mir irtam ki
2010. márc. 27. 14:43
8/10 anonim válasza:
a kiírásod nem mond ellent a tüdőpestisnek, szerintem el fogsz vérezni a tüdődön keresztül
9/10 A kérdező kommentje:
hülye vagy de fejezzük be tom hogy asztmás vok de nem tüdöpestises honnan veszed azt se tod hány éves vok hülye
2010. márc. 31. 16:21
10/10 A kérdező kommentje:
nam tom ki ez a hülye a tüdőm haggyátok má közlöm nem voltam az országon kivűl sőt komárom esztergom megyén kivül se
2010. máj. 31. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!