Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » KULLANCS! Honnan tudom hogy...

KULLANCS! Honnan tudom hogy kullancs-e? Többi lent, nagyon félek!

Figyelt kérdés
Tegnap egy órát voltunk a Mátrában a pataknál, ilyen erdōs részen, utána elmentünk Sástóra a toronyhoz meg ott is kicsit erdōs, és attól tartok van bennem egy kullancs!! De nem 100%ig vagyok benne biztos, különösebben nem piros, megnéztem közelrōl próbáltam kivenni, de mjntha már teljesen a bōröm alatt lenne, vagy lehet hogy anyajegy? Holnap megyek haza, anyáktól kérjek segítséget? Az nem túl késō? A combomon találtam, abban sem vagyok biztos hogy azelōtt nem volt ott, de abban sem hogy ott volt, nagyon beparáztam!

2015. júl. 9. 15:26
 1/4 szamo77db ***** válasza:
Mindenképpen keresd fel a háziorvosodat, ő ki tudja venni, ha kullancsról van szó. Ha pedig nem az, akkor is tudja, hogy mi a teendő. Te pedig megnyugszol szépen!
2015. júl. 9. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Pistike, kullancs!

Hogy kell kullantani? (úgy látszik te sem tudsz kullantani)

A kullancs nem mászik a bőr alá, nézd meg a neten hogy néz ki. Fuss el az ügyeletre, mutasd meg a doktor bácsinak, majd elintézi. Ne hagyd figyelmen kívül!

2015. júl. 9. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget egy felnőttől. Nézze meg, hogy mi az? Lehet egy kullancs beszakadt feje is /nekem volt már/.
2015. júl. 9. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

Apukám szerint maximum a feje lehet, ha az akkor mit kell csinálni? Ki kell venni? Mivel? Vagy kiesik magától?

Ártani tud?

2015. júl. 11. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!