Általános vérképből lehet következtetni vérképző betegségekre?
Sziasztok!
Van 2 nyirokcsomó a lágyékomban,csináltattam általános vérképet,de az nagyon jó lett.Reggel kicsit kemény,aztán egész puha,jól mozdítható.Antibiotikum hatására sem múlt el.Ha jól tudom a fehérvérsejtszám elég magas leukémiánál,lymphománál pedig talán alacsonyabb(azt hiszem)
Erre a 2 betegségre utalhat ha bármi probléma lett volna a fehérvérsejttel(7.81 lett a felsőhatárérték 10)?
Azt mondta a doki valószínűleg nincs vérképző bajom.De én mégis attól tartok ez lymphoma.Elnézést ha kicsit értelmetlenül fogalmaztam.
Köszönöm előre is a válaszokat!
6 moll/l volt a süllyedés,20 a megengedett.
Nem is a leukémiától,hanem a lymphomától félek nagyon.Ha jól tudom,akkor az is vérképzéssel kapcsolatos daganat,mint a leukémia,csak ez a nyirokcsomókat támadja.
Köszönöm a válaszod!
Nem,viszont állandó jelleggel felfázok,bulik alkalmával mindig lengébben öltözök:S
De most a vizeletemmel is minden oké.Lehet mennem kell belgyógyászatra,régen nekem is voltak csomók a nyakamon,akkor a háziorvos azt mondta az állandó mandulagyulladástól.És még mindig ott vannak bár már elég kicsik.Remélem itt a lágyékomban is azért vannak,mert tényleg sűrűn felfáztam.
Nagyon kedves Tőled,hogy így megnyugtatsz köszönöm!
Tényleg nagyon köszönöm,nagyon aranyos vagy!22évesen mondjuk már lehetne annyi eszem,hogy nem egy semmiségbe megyek el télen:(
Minden jót Neked,és még egyszer köszönöm!
Na szia!
Voltam ma,és bár nem múlt el,vélhetően semmi gond.
Megkérdeztem nem-e lymphoma,és mondta,hogy ilyen vérkép mellett nem is gondolt rá.
De ha ennyire félek tőle,akkor elküld hematológiára.Jövőhéten vissza kell mennem,ugyanazt az antibiotikumot kaptam még 1 hétre.Ha ott lesz még,akkor esetleg jöhetnek további vizsgálatok.Most mrá azért megnyugodtam:D
Puszi szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!