Mettől és meddig tart az AIDS?

írd be a googleba hogy AIDS és kiad 83 millió oldalt ahol mindent megtudhatsz róla de ha nem megy akkor kattints erre a linkre!!

Szerintem,a leírottak alapján,nem vagy tisztában azzal,hogy az HIV vírussal mekkora veszély fenyeget téged.Ha ugyanis tisztában lennél,akkor nem itt a gyakorikerdesek.hu-n sz@rakodnál,hanem elmennél egy Nemibeteg gondozóba,és kivizsgáltatnád magad.
Amúgy,tudom,hogy amit mondani fogok,az már eső után köpönyeg,de ha ennyiren tájékozatlan vagy,és abszolúte felelősségtelenül élsz nemi életet,akkor egyáltalán minek szexelsz?
Remélem,annyi eszed legalább volt,hogy mióta 5 nő után felmerült a gyanú,nem szexeltél.
Bocsi a nyers megfogalmazásért,de csakis a Te felelősséged minden.

wikipedia.hu
ott sok minden érdekes dolog van az AIDS-ről
de sztem ne az legyen a legelső dolgod,hanem hogy menj,és teszteltesd le magad

Dióhéjban:
Ha HIV+ emberrel szexelsz, és te is megfertőződsz, akkor már 1-2 nap múlva te is fertőzőképes vagy.
A HIV fertőzöttség az esetek egy részében (NEM MINDIG!) influenza szerű tünetekkel jár, melyek a fertőződés után 1-2 héttel jelentkeznek és néhány napig tartanak.
Ezután hosszú "lappangó" fázis következik (mely alatt szintén fertőzőképes az egyén, csak nincsenek tünetei!!!).
Vírusfajtától függően 2-10 év múlva alakul ki az AIDS betegség, innentől már Isten kezében van a beteg, hónapok, jobb esetben évek vannak neki hátra, rengeteg szenvedéssel.
A FERTŐZŐDÉS (kockázatos aktus) UTÁN 2-3 HÉTTEL MÁR MEGBÍZHATÓAN KI LEHET MUTATNI A VÍRUST, SZÓVAL, HA ELTELT ENNYI IDŐ, IRÁNY A SZŰRÉS! És legközelebb védekezz!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!