Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mettől és meddig tart az AIDS?

Mettől és meddig tart az AIDS?

Figyelt kérdés
Hogy ha mondjuk valaki AIDS-es lett ma az akkr már holnaptól akár át is adhatja valakinek? és ha mondjuk elkaptam akkor meddig lehet élni vele? És am mennyire elterejdt az AIDS magyarországon? Mert ugyan is félek hogy elkaptam 20 éves vagyok és eddig 5 nővel voltam gumi nélkül :S és félek hogy valamelyikkőjük közül az egyik az volt talán de csak tippelek........a vizsgálatra meg hiába megyek mert elvileg egyből nem mutatja ki a szűrés :S
2010. márc. 1. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Ha ennyire félsz én a helyedbe elmennék, mert ha az vagy, akkor legalább nem adod át másnak. De ha nem akkor is a jövőben légy óvatos azért van az óvszer, hogy az egészségedet és az életedet ne kockáztasd. Az eredményt meg ki tudod várni. Irány a Nemibeteg gondozó. Titkosan kezelik ezeket a dolgokat.
2010. márc. 1. 00:30
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

írd be a googleba hogy AIDS és kiad 83 millió oldalt ahol mindent megtudhatsz róla de ha nem megy akkor kattints erre a linkre!!

[link]

2010. márc. 1. 00:33
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Az AIDS az már a betegség végső stádiuma. A HIV vírus okozza, vagyis a vírust lehet átadni, nem az AIDS-et. Ez 10-es középiskolai tananyag.
2010. márc. 1. 14:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó akkor a HIV-et de az első naptól is akár?
2010. márc. 1. 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem,a leírottak alapján,nem vagy tisztában azzal,hogy az HIV vírussal mekkora veszély fenyeget téged.Ha ugyanis tisztában lennél,akkor nem itt a gyakorikerdesek.hu-n sz@rakodnál,hanem elmennél egy Nemibeteg gondozóba,és kivizsgáltatnád magad.

Amúgy,tudom,hogy amit mondani fogok,az már eső után köpönyeg,de ha ennyiren tájékozatlan vagy,és abszolúte felelősségtelenül élsz nemi életet,akkor egyáltalán minek szexelsz?

Remélem,annyi eszed legalább volt,hogy mióta 5 nő után felmerült a gyanú,nem szexeltél.

Bocsi a nyers megfogalmazásért,de csakis a Te felelősséged minden.

2010. márc. 1. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

wikipedia.hu

ott sok minden érdekes dolog van az AIDS-ről

de sztem ne az legyen a legelső dolgod,hanem hogy menj,és teszteltesd le magad

2010. márc. 1. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Dióhéjban:

Ha HIV+ emberrel szexelsz, és te is megfertőződsz, akkor már 1-2 nap múlva te is fertőzőképes vagy.

A HIV fertőzöttség az esetek egy részében (NEM MINDIG!) influenza szerű tünetekkel jár, melyek a fertőződés után 1-2 héttel jelentkeznek és néhány napig tartanak.

Ezután hosszú "lappangó" fázis következik (mely alatt szintén fertőzőképes az egyén, csak nincsenek tünetei!!!).

Vírusfajtától függően 2-10 év múlva alakul ki az AIDS betegség, innentől már Isten kezében van a beteg, hónapok, jobb esetben évek vannak neki hátra, rengeteg szenvedéssel.

A FERTŐZŐDÉS (kockázatos aktus) UTÁN 2-3 HÉTTEL MÁR MEGBÍZHATÓAN KI LEHET MUTATNI A VÍRUST, SZÓVAL, HA ELTELT ENNYI IDŐ, IRÁNY A SZŰRÉS! És legközelebb védekezz!

2010. márc. 1. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy hatalmas kan vagy, vagy valami putriban, egy bizonyos népcsoportból szetted össze ezt az 5 csajt. Másképpen kicsit sokallom ezt a számot 20 éves fejjel. Valszeg a putri, különben mire fel az aggodalom? :)
2010. szept. 22. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!