Gyerekeim talpa, keze tele volt szemölcsökkel, amiket kivágtak, égettek a bőrgyógyin, de most visszajönnek, hiába fertőtlenítőztünk és kötözgettünk. Van erre valami vírusölő?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 15:28
1/4 anonim válasza:
Kedves anyuka, háromféle lehetőséget ajánlok neked! Az Aloe vera növény gélje. 2. Verum, Condíline ecsetelő, gyógyszertárban kapható. és van még EGAVER kenőcs, valamint vérre ulló fecskefű tinktúra, ami herbáriában kapható.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de sajnos az aloe vera gél kúrán már túljutottunk, és nem jött be, sőt a lányom chronjára kifejezetten rossz volt. Nem is hittem volna el, ha nem saját bőrünkön tapasztalom... A vérehulló fecskefüvet régen próbáltuk a gyerek kezén, évekkel ezelőtt nem volt vele pozitív tapasztalatunk, talán megpróbáljuk újra.
Valami olyat keresek, ami vírusölő hatással bír, mint a herpesz vírusra is van a Telviran tabletta, hogy kinyírja a vírust a véráramba bekerülve. Szemölcsre ilyen???
2010. febr. 27. 16:01
4/4 anonim válasza:
Első voltam. Kedves anyuka elolvastam a válaszodat. Valóban sok mindent megpróbáltál már. Beszéltem egy orvos ismerősömmel azóta hogy legutóbb írtam. Erősítsd a gyermekek immunrendszerét, adjál nekik sok sárgarépát, reszelve, vagy csak úgy. Béta Karotin van benne, Az E vitamin pedig nagyon jó hatással van az idegrendszerre, sejtvédő, és gyulladás csökkentő. Ezt tudom neked legujabban írni, de ha tudok még valamit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!