Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A barátomnak tele vannak az...

A barátomnak tele vannak az ujjai szemölcsökkel jo 5-6 egymás fölött mivel lehetne eltüntetni 2,5 éve vagyunk együtt azóta ott vannak de én még nem kaptam el soha?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
menjen el börgyógyászhoz, ő majd ir fel ilyen ecsetelöt, aztán kivágja a szemölcsöt.
2009. jún. 25. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:

jó rá a vérrehulló fecskefű nedve is!

irány az internet! de egyébként patikában is kapni rá ecsetelőt

vagy pedig ezüst-kolloid, úgy hallottam az is jó rá

2009. jún. 25. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Menjen el bőrgyógyászhoz, folykony nitrogénnel lefagyasztja neki, az meg hamarosan meggyógyul
2009. jún. 26. 09:36
 4/6 anonim válasza:
Én hallottam hogy a tövénél el kell kötni egy cérnával egy napig ugy kell hagyni, és leszárad és eltünik .De mindegyiket külön-külön kell elkötni .Persze az lemaradt hogy milyen szemölcs az?Mindig ujabb jön vagy ez régi?Ami olyan kis laza és ide oda mozgatható azt el lehet kötni.Sok sikert,
2009. jún. 26. 12:50
 5/6 A kérdező kommentje:
nem olyan kis puha hanem már kemény és régiek a vérehullatófecskefű nem szedte le és nem megy el orvoshoz mert pasi hiába mondom neki...ezért kérdeztem vmi házi praktikát
2009. jún. 30. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig jobb lenne neki! Én közel 1 évig használtam ecsetelőket, semmit nem használt sőt... Voltam bőrgyógyászaton (sztk-s rendelés), semmit nem javult. Elmentem maszekhoz, ő lefagyasztotta és elmúlt. Teszem hozzá nem fájt, kicsit kellemetlen volt, pedig a talpamon volt és kb 10 Ft-os nagyságú! Mindezt 15 évesen éltem át és lány vagyok. Ne bírná ezt egy erős férfiember?? :D
2009. júl. 1. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!