A barátomnak tele vannak az ujjai szemölcsökkel jo 5-6 egymás fölött mivel lehetne eltüntetni 2,5 éve vagyunk együtt azóta ott vannak de én még nem kaptam el soha?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 21:54
1/6 anonim válasza:
menjen el börgyógyászhoz, ő majd ir fel ilyen ecsetelöt, aztán kivágja a szemölcsöt.
2/6 anonim válasza:
jó rá a vérrehulló fecskefű nedve is!
irány az internet! de egyébként patikában is kapni rá ecsetelőt
vagy pedig ezüst-kolloid, úgy hallottam az is jó rá
3/6 anonim válasza:
Menjen el bőrgyógyászhoz, folykony nitrogénnel lefagyasztja neki, az meg hamarosan meggyógyul
4/6 anonim válasza:
Én hallottam hogy a tövénél el kell kötni egy cérnával egy napig ugy kell hagyni, és leszárad és eltünik .De mindegyiket külön-külön kell elkötni .Persze az lemaradt hogy milyen szemölcs az?Mindig ujabb jön vagy ez régi?Ami olyan kis laza és ide oda mozgatható azt el lehet kötni.Sok sikert,
5/6 A kérdező kommentje:
nem olyan kis puha hanem már kemény és régiek a vérehullatófecskefű nem szedte le és nem megy el orvoshoz mert pasi hiába mondom neki...ezért kérdeztem vmi házi praktikát
2009. jún. 30. 17:41
6/6 anonim válasza:
Pedig jobb lenne neki! Én közel 1 évig használtam ecsetelőket, semmit nem használt sőt... Voltam bőrgyógyászaton (sztk-s rendelés), semmit nem javult. Elmentem maszekhoz, ő lefagyasztotta és elmúlt. Teszem hozzá nem fájt, kicsit kellemetlen volt, pedig a talpamon volt és kb 10 Ft-os nagyságú! Mindezt 15 évesen éltem át és lány vagyok. Ne bírná ezt egy erős férfiember?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!