Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A vérképből a fehérvérsejt...

A vérképből a fehérvérsejt szám alapján minden daganatot ki lehet szűrni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tökéletes lett a vérképem,de a lágyékomból nem tűnnek el a nyirokcsomók,hiába az antibiotikum.Valószínűleg mennem kell belgyógyászatra.

Még így is lehet,hogy daganatom van,vagy azért a fehérévérsejtszám utalna rá?

Köszönöm

2010. febr. 27. 11:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Már nem fájnak a csomók:(

Köszönöm a válaszod,kicsit bíztató.Bár hipohonder lévén engem semmi nem nyugtat meg igazán:)

A nyakam is tele van csomókkal már vagy 10éve,de eddig semmi baj nem volt velük.

2010. febr. 27. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

én úgy tudom, hogy ha azok a duzzanatok fájnak, akkor az nem rák. Egyik ismerősömnek a nyaka volt teli megduzzadt nyirokcsomókkal, amik fájtak, amikor kijöttek. Elment vele orvoshoz, ahol megnyugtatták, hogy ez nem rák, mert fájtak. Arra viszont nem emlékszem, mi lett végül a pontos diagnózis.

Azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg pozitívan állni hozzá. Nagyon sok minden az agyban dől el, ezért ne úgy gondolj rá, hogy ez biztosan rák, hanem úgy, hogy te nem leszel rákos, mert miért is lennél. Ameddig nincsen pontos diagnózis, nem szabad borzalmasan idegeskedned, mert attól csak még rosszabb lesz. (én is hipochonder vagyok, de már fejlődöm)

jó egészséget

2010. febr. 27. 13:46
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm,már én is fejlődök elvileg,de néha rám jön:S

Nagyon kedves,hogy így nyugtatgatsz Te is.

Mikor kijöttek nekem is fájtak,de már el is mólt a fájdalom:(

Ha nem daganat,akkor annak állandóan fájnia kell?

2010. febr. 27. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ami még eszembe jutott. Voltál mostanában méhnyakrák szűrésen? Vagy volt mostanában akármilyen hüvelyi fertőzésed? Mert úgy tudom, hogy a hüvelyi problémák, gyulladások...stb okozhatják a nyirokcsomók megduzzadását.
2010. febr. 27. 14:00
 15/19 A kérdező kommentje:

Júliusban rákszűrésen,semmi baj nem volt.

Amúgy állandóan fáj a hasam alja,de a vizeletem nagyon jó lett most.De rendszeresen felfázok arra kaptam gyógyszert,pedig az eredmény jó lett(minden negatív a vizeletemben)Viszont biztos van valami hüvely gyulladásom.

2010. febr. 27. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor menj el nőgyógyászhoz és kérj tenyésztést és említsd meg neki a csomókat, hátha mond valami okosat. A tenyésztés úgyis kb. 10 nap és közben el tudsz menni belgyógyászatra is, ahol szintén biztosan megnyugtatnak, hogy nincsen semmi baj.
2010. febr. 27. 14:23
 17/19 A kérdező kommentje:

Kicsit érthetetlen számomra,hogy miért nem oda küldött,de elnézek a nődokihoz is:)

És baj ah már nem fájnak a csomók?:S

2010. febr. 27. 14:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha hüvelyi gyulladásod van, akkor nagyon nagy valószínűséggel az okozza a megnagyobbodást, mivel onnan a nyirok azokba a nyirokcsomókba vezetődik el, így természetes, hogy megduzzadnak. Ha azt elmulasztják, akkor jó eséllyel a csomók is vissza fognak zsugorodni.

Bár, a vérképben kicsit emelkedettnek kellene lennie a fvs. számnak, ha gyulladás van, de lehet, hogy te nem reagálsz annyira "hevesen" a fertőzésre.

2010. febr. 27. 15:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Mindenkinek,azért kicsit megnyugodtam.
2010. febr. 27. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!