Normaflore vagy élőflórás joghurt is elég?
Minden antibió elött 1 joghúrt, nekem a doki ezt javasolta.
Nem biztos, hogy a Normaflore drágább, mint ez a sok joghúrt.
Az élőflórás joghurt vagy a tejföl tökéletesen jó!!!
Minden nap 1-2 pohárral egyél meg, az elegendő...
=========================
Ha veszel joghurtkészítőt, akkor jóval olcsóbban otthon is készíthetsz magadnak vagy a családnak házi joghurtot vagy házi kefírt!
Én vettem egy ilyen készüléket, 1 liter tejjel és 1 pohárnyi élőflórás joghurtból készítek 1 liternyi élőflórás friss joghurtot!!! (Számold ki, mennyivel olcsóbb így.)
Itt vettem ezt a joghurtkészítőt:
Nyáron nem győzöm készíteni a joghurtot, még fagyi helyett is ezt esszük, gyümölcsökkel elkeverve gyümölcsös joghurtunk lesz. :D
Köszönöm a válaszokat!
Nekem az a bajom, hogy nagyon fogékony vagyok a "női" fertőséskre, és egy antibiotikum kúra mindig teljesen hazavágja a "rendszert"!
A legjobb eredményt biztosan akkor érjük el, ha mindkettővel élünk.. Ha mindenképpen választani kell, gyógyszerkúra alatt/után a normaflore a biztosabb, márpedig ilyenkor biztosra kell menni, míg egészségesen elég ha élőflórás és probiotikus joghurtokat fogyasztunk.
A probiotikumokat az antibiotikumok szedése között
félidőben érdemes magunkhoz venni, hogy az antibiotikumok a lehető legkevesebb kárt tehessenek bennük:
A normaflore baktériumai a joghurtos baktériumoknál sokkal ellenállóbak az antibiotikumokkal szemben:
A fentebb ajánlott joghurtkészítő-gép külföldön sokkal olcsóbban (kb. feléért-harmadáért) beszerezhető:
Ez a reklámízű vélemény a forgalmazó saját beírása lehet: (mi az a kaukázusi joghurt?)
Háziasszonyok joghurt-gép helyett egyszerű tejforraló edényt is használhatnak:
Aki gép nélkül is készítene joghurtot, annak itt egy másik gyakori kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Mindenkinek egészséges bélflórát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!