Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egy szüz pár fiu lány. Kaphat...

Egy szüz pár fiu lány. Kaphat el aidst? gumik nélkül aakrjuk ienkor nem baj ha van egy seb vagy valami ha szüzekvagyunk?

Figyelt kérdés
Nyaláskor nem baj ha kicsit meg van a szám szüz puncit akarok nyalni kapharok el valamit? nem vérzik! vagy barátnőm kaphat el valamit?

2015. ápr. 29. 08:18
 1/9 A kérdező kommentje:
A behatolást gumival akarjuk ! és nem drogozunk! stülőkse fertőzöttek!
2015. ápr. 29. 08:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor kitől kapnád el??????Ha senki se fertőzött.
2015. ápr. 29. 09:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Ak akor is szophat engem vagy én nyalhatom ha seb van ? De ez nem is rendes seb! Szüzek vagyunk mind2n!
2015. ápr. 29. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
A rendetlen seb pedig fertőzhet.
2015. ápr. 29. 10:34
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem még inkább ne éljetek semmilyen szexuális életet, ha ennyire tájékozatlanok vagytok. Ez úgy általános iskola 6. osztályos anyag, akörül szokott lenni mindenféle felvilágosítás se. Ha még nem jutottatok el eddig, az egy jó ellenérv, ha eljutottatok és nem teljesen sikerült felfogni, akkor ismételgessétek, kérjetek szakértői segítséget, olvasgassatok utána a neten, mert ennek nem lesz jó vége.

Mondjuk kicsit ellentmondásos dolgokat írsz. Gumi nélkül akarjátok, de a behatoláskor lesz gumi (legyen is!)... nyalásnál mégis mit segítene, ha van rajtad, vagy mi??? :D

Ha a seb herpeszes eredetű, én kerülném a kontaktust, mert az fertőző és elég csúnya betegség. Van rengeteg nemi úton terjedő rondaság, de szvsz az aids épp nem veszélyeztet benneteket.

De tényleg olvasgassatok előtte kicsit a nemi betegségekről, teherbeesésről, védekezési módszerekről. A ti érdeketekben.

2015. ápr. 29. 10:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Akor nem lehetünk aids-ek nem herpesz van! Nem is seb!
2015. ápr. 29. 11:33
 7/9 A kérdező kommentje:
ugy értettem ha anuncira rá teném a gumi olvastam róla hogy elvágják de ha szüz és én is az! és szülőktől nem adták át! mert nem az! nem drogounk! akor van esélyrá h elkapjuk? még nem nyaltam őse szopt soha!
2015. ápr. 29. 11:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem leszbajunk ak
2015. ápr. 30. 08:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi az isten xd embeeeeer xdddd
2018. jún. 14. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!