Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » WC ülőkéről konkrétan milyen...

WC ülőkéről konkrétan milyen fertőzéseket lehet elkapni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
gombás, baktériumos, és vírusok fertőzéseket.
2010. febr. 22. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
én még a legközelebbi rokonaimnál sem tudnék ráülni a wcre,pont ezért..valahogy rögzült ez gyerekkorom óta.de érdekes,h sokan meg simán ráülnek akár egy bevásárlóközpont wcjére is..brrrrr:-((
2010. febr. 22. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
nagyon hasznos az intim törlőkendő. zsebben is elfér. És persze, soha nem ülünk rá..
2010. febr. 22. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát kevesebbet, mint pl egy metrókapaszkodóról.

Hogy mást ne mondjak, utóbbit több ezren tapogatják, míg előbbit jó esetben 3-an 4-en melengetik.

2010. febr. 22. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
én azt olvastam, hogy egy angol bevásárlóközpontban megnézték hol milyen baktériumok voltak (pl. lépcsőkorlát, éttermi asztal!!, pénztárospult stb) és a wc-n volt a legkevesebb, mert azt rendszeresen fertőtlenítik nem úgy mint a többi helyet.. szóval szerintem felesleges ezen aggodalmaskodni, kb mindenhol elkaphatsz mindent
2010. febr. 22. 20:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, csak érdekelt. :) A munkahelymen sajnos van pár igénytelen ember, így elég nehéz olyan WC-t találni, amitől nem fordul fel az ember gyomra. (Úgy is, hogy minden nap takarítják...) Sajnos. Nem tudom, miért nem értik meg, hogy ha ők normálisan, viszonylag tisztán hagyják ott, akkor nekik sem kell majd legközelebb más után takarítaniuk... Azt meg végképp nem értem, hogy ha valaki tudja magáról, hogy valamilyen (pl. gombás) fertőzése van, akkor miért nem tesz meg legalább annyit, hogy normálisan lehúzza maga után, hogy más ne kapja el... Hát sajnos ez van. Azért a válaszokat köszönöm. :)
2010. febr. 23. 06:55
 7/8 anonim ***** válasza:
én sosem ülnék rá máshol a wcre.és persze igyexem nem fogdosni mendenféle kapaszkodókat,kilincset,stb.inkább könyökkel óvatosan lebillentem a kilicset,pl.:-)
2010. febr. 23. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Hogy milyen fertőzéseket lehet a WC-n kapni?

Sokfélét, de javarészt nemi- és bőrbetegségekt: a gonorrheától (trippertől) a herpeszen át egészen a clamidiafélékig. Úgyhogy igazuk van azoknak, akik valamiféle védőeszközt (W+C-papír, papírtörlő, stb) javasolnak, mielőtt valaki ráül. Magam is így csinálok, ha nem odahaza vagy ismerős helyen kell ráülnöm.

2010. febr. 28. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!