Lehet így tetováltatni? . (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Szeretnék tetoválást csináltatni,de van némi félelmem.Először is az,hogy 3 éve vérátömlesztést kaptam.Másodszor,a mai napig véralvadásgátlót kell szednem.A háziorvosom konkrétan megtiltotta,de én szeretnék.Valaki hozzáértő? Meg lehet oldani,hogy ne vérezzek el? Általában,egy sima ujj elvágásnál is kb fél óráig vérzek.Elszoritom,leragasztom,stb..2015. ápr. 20. 13:16
1/3 anonim 

válasza:

Kérdező... Komolyan. Ha a haziorvosod megtiltotta akkor milyen választ vársz most? Van tetkóm és minimálisan de vérzett. A te helyzetedben nem jó dolog, lehet nem kicsit fog vérezni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha így vesszük,a dohányzást,és az alkoholt is tiltják...
2015. ápr. 20. 13:28
3/3 A kérdező kommentje:
Olyan megoldásra gondoltam,hogy pl. délelőtt csináltatnám,és csak du venném be a gyógyszert,vagy valami vérzés csillapító krém létezik-e,stb.
2015. ápr. 20. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!