Ellehet tőle így kapni?
Figyelt kérdés
Festők voltak nálunk, egyiknek igen sárga volt a szeme. Neten rákerestem és kiírt hogy hepatitis B.
Kézfogással meg ebszélgetéssel elkaphattam tőle, ha az volt?
Nem hiszem hogy ittvm volna utána...
mennyire esélyes ez?
hogy dertíhetem ki?
#fertőzés #hepetitis B
2015. ápr. 9. 23:03
1/5 anonim válasza:
Való gaz, hogy a szem sárgasága máj vagy epebetegségre utal, de nem feltétlenül Hepatitis B-re.
Lehet az alkoholtól, mérgezéstől vagy egyszerű epebántalomtól.
2/5 anonim válasza:
1. Hep A elkapható kézfogással, Hep B vagy Hep C nem. Ha HepA-s lenne, nem valószínű, hgy dolgozna, otthon feküdne és/vagy fosna, mert ez egy heveny betegség.
2. Inkább valószínű, hogy alkesz szegény festő, vagy a vegyszerektől, hígítóktól alakult ki valamilyen májbántalma.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök válaszát :)
2015. ápr. 10. 18:55
4/5 anonim válasza:
Megnyugtatlak, igaza van az eddigi valaszadoknak, megetositem. (Amugy sem olyan konnyu elkapni jo immunrendszerrel ezeket a betegsegeket, mint ahogy sokan hiszik, bar en mar a korhazban lassan immunizalodom :))
5/5 anonim válasza:
Megnyugtatlak, igaza van az eddigi valaszadoknak, megetositem. (Amugy sem olyan konnyu elkapni jo immunrendszerrel ezeket a betegsegeket, mint ahogy sokan hiszik, bar en mar a korhazban lassan immunizalodom :)) (nyilvan nem az ilyen jellegu betegsegekre, de felsoleguti problemaim mar szinte nincsenek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!