Ellehet tőle így kapni?
Figyelt kérdés
Festők voltak nálunk, egyiknek igen sárga volt a szeme. Neten rákerestem és kiírt hogy hepatitis B.
Kézfogással meg ebszélgetéssel elkaphattam tőle, ha az volt?
Nem hiszem hogy ittvm volna utána...
mennyire esélyes ez?
hogy dertíhetem ki?
2015. ápr. 9. 23:03
1/5 anonim 

válasza:

Való gaz, hogy a szem sárgasága máj vagy epebetegségre utal, de nem feltétlenül Hepatitis B-re.
Lehet az alkoholtól, mérgezéstől vagy egyszerű epebántalomtól.
2/5 anonim 

válasza:

1. Hep A elkapható kézfogással, Hep B vagy Hep C nem. Ha HepA-s lenne, nem valószínű, hgy dolgozna, otthon feküdne és/vagy fosna, mert ez egy heveny betegség.
2. Inkább valószínű, hogy alkesz szegény festő, vagy a vegyszerektől, hígítóktól alakult ki valamilyen májbántalma.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök válaszát :)
2015. ápr. 10. 18:55
4/5 anonim 

válasza:

Megnyugtatlak, igaza van az eddigi valaszadoknak, megetositem. (Amugy sem olyan konnyu elkapni jo immunrendszerrel ezeket a betegsegeket, mint ahogy sokan hiszik, bar en mar a korhazban lassan immunizalodom :))
5/5 anonim 

válasza:

Megnyugtatlak, igaza van az eddigi valaszadoknak, megetositem. (Amugy sem olyan konnyu elkapni jo immunrendszerrel ezeket a betegsegeket, mint ahogy sokan hiszik, bar en mar a korhazban lassan immunizalodom :)) (nyilvan nem az ilyen jellegu betegsegekre, de felsoleguti problemaim mar szinte nincsenek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!