Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Bevettem egy ilyen kapszulát,...

Bevettem egy ilyen kapszulát, ugye nem lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés
Láttam a neten egy olyat, hogy csillámkaki kapszula. A lényege, hogy egy kapszulányi csillámport nyeltem le. Ugye nem lesz tőle bajom?
2015. jan. 25. 21:44
 1/9 A kérdező kommentje:
bevallom utólag elég hülye ötlet volt :/
2015. jan. 25. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDD

Hát az életed biztos nem hosszabítja meg, de talán egy tablettától nem lesznek komoly gondjaid...legfeljebb gyönyörködsz következő alkotásodon, hogy "hmm de szép csillogós én ezt lenem húzom amíg meg nem osztom facén..."

2015. jan. 25. 21:50
 3/9 A kérdező kommentje:
jó de a csillámpor nem árthat?
2015. jan. 25. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Orvost kérdezz meg, mert szerintem ez nagyon morbid. Lehet tőle bajod ha a bélredőkben elakad. Ráadásul lehet valami fémes anyag, ami mérgező.
2015. jan. 25. 22:15
 5/9 anonim válasza:

Biztos nem tesz jót a szervezetnek, inkább a belek, a bélbolyhok azok amik nagyon fognak neki örülni.

Esetleg legot, kulcsot, egy kis porcelánt, hajat egyebet miért nem próbálsz meg elfogyasztani? :)

2015. jan. 28. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyen célra gyártott kapszula volt amit bevetél, akkor nem hiszem, hogy ártana. Ha valami szemre, vagy testre való port vettél be, akkor az nem egészséges, mert külsőleg kell használni.
2015. jan. 28. 12:32
 7/9 anonim válasza:
Megfelelő engedélyekkel rendelkező bevizsgált cucc volt? Akkor nem kell félned! Mindenféle "gyüttment" étrendkiegészítőben ki tudja mivanbenne tartalmú izéket beszedni felelőtlenség!
2016. jan. 19. 08:45
 8/9 anonim válasza:
Szerintem aki 2016-ban is még mindig azt a naturális barnás tömböt kakilja csillám nélkül, az egy primitív bunkó! Amióta megismertük ezt a kapszulát, mi már csak csillámosat kakálunk, és harmadára esett a vízfogyasztásunk is, mert nem húzzuk le sosem.
2016. jan. 30. 09:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Vicc. Hogy a gyártó szerint is ártalmas az egészségre:s
2016. márc. 21. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!