A torok és a száj betud férgesedni?

Tegnap is egész este úgyérztem mintha valami keresztbe átdöfte volna a mandulám vagyis benne lett volna..
És ha beképzelem akkor mkt tegyek hogy ne érezzem?

van olyan féreg, ami a tüdőbe és a légutakban is be tud menni és köhögéssel távozik. Fene tudja, hogy milyen típusú féreg van benned.
A Vermox általában mindenféle férget kihajt, menj el orvoshoz, valószínüleg azt fog felírni.
voltam orvosnál beis szedtem a vermoxot
de egyfolytába ugyérzem hogy ott fickándozik valami a végbelembe.. ez normális? elfog múlni?
egyáltalán hat a vermox? mert mintha modt semmkt nemláttam volna a székletembe,és alig kell mennem wcre meg kemény a székletem

de ténylg érzem, leginkább este érzem erősen hogy valami mozog ott, napközbe is csak nem olyan erősen..
Nagyon zavaró..
ha este nagynehezen sikerül nagywcznem utána nemérzem a mozgást... egyébként más is érez ilyet aki férges??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!