Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Száj üreg folyamatos kiszáradá...

Száj üreg folyamatos kiszáradása levegővételeknél, esetleg nem "fűt" az orrom? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Üdv! Meg vagyok fázva borzasztóan, láz, rossz közérzet és azt vettem észre hogy ha lélegzek (csak az egyik orrlyukam szabad mindig) folyamatosan szárad ki a szájüregem, torkom , mandulám és ez este a legzavaróbb mert arra kelek fel hajnalban hogy annyira ki van száradva már a torkom,mandulám hogy nagyon nagyon fáj és muszáj kimennem inni vagy valami cukorkát bekapni hogy ujra nedves legyen, de ezt kb fél óránként ismételhetem mert minden egyes belélegzéssel szárítja ki a torkom belűlről folyamatosan. Mit tudnék tenni ellene?

2015. febr. 14. 16:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!